nl
 • nl
 • en
 • fr
 • LD - ARCHITECTEN

  Outside the lines we find space to surprise - Orfee Barthier

  LD-TEAM is multidisciplinair met een passie voor architectuur, scenografie en engineering. De opgebouwde knowhow in meer dan 60 projecten is water gerelateerd. Water krijgt er vorm voor diverse doelgroepen gaande van sportief, recreatief tot wellness. Water wordt er ontworpen vanuit duurzaamheid, gezondheid en fun. Water staat ten dienste van exclusieve belevingen vertrekkend vanuit een cocreatie met de klant. De sportieve knowhow is naast water ook terug te vinden in de meer dan 20 sporthallen die het team realiseerde.

  LD-ARCHITECTUUR is helder leesbaar, esthetisch, functioneel en in harmonie met de omgeving. De projecten hebben een meerduidig en opbouwend verhaal van beleving. Ze geven vorm aan contrastrijke dualiteiten, dialoog tussen ruimtes, samenhang en potentieel met als doel een verhoogd comfort voor de gebruiker. Dit vertaalt zich in een architectuur die zich uitnodigend, aanpasbaar en tijdloos profileert.

  LD-OFFICE heeft sinds jaren een bewuste aanpak omtrent duurzaamheid. Als ontwerper hebben we een belangrijke rol in het positief bijdragen tot de impact van gebouwen op hun gebruikers en omgeving. Dit start met het eigen duurzaam beleid van Groen@work, Bio@work en Bike@work.

  LD-HISTORIEK start met een eerste water gerelateerde referentie van Luk Derycke in 1987, namelijk de waterspeelplaats van De Warande in Kortrijk. Die eerste referentie werd de aanleiding tot de huidige portefeuille met meer dan 90% aan sport of recreatie water projecten. Architect Orfee Barthier vervoegde het team van Luk Derycke in 2001 en voert met passie de job van zaakvoerder uit sinds 2015.

  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info